borhani برهانی آفرینش خلق درباره  خداشناسی
منشور بین المللی اسلام «جلد اول»
سند خطابه حضرت زهرا

اسناد بلند و معتبر خطابه زهرا3 از امیرالمؤمنین7 و فرزندان آن حضرت آغاز می‌‌شود. زینب کبری3 دختر پنج ساله فاطمه3 در آن غوغای حق کشی صدای مادر را در سینه ضبط نمود و به نسل‌های آینده مسلمین رساند و تا امروز اثر آن زنده مانده است.

همچنین امام حسین و امام زین العابدین و امام باقر و امام صادق7 به عنوان ناقلین خطبه مادرشان فاطمه3 آن را به اصحابشان آموخته‌اند.

نکته‌ای که در این مورد جلب توجه می‌کند جنبه ادبی بسیار بالای خطبه است که باعث شده عده‌ای از راویان و مولفین غیر شیعه نیز این خطبه مفصل را با جزئیاتش نقل کنند.

از نمونه‌‌های بسیار جالب، نقل این خطبه در کتاب المنظوم و المنثور من الکلام نسوان العرب من الخطب و الشعر است که مولف آن از علمای متقدم سنی است، و نسخه خطی این کتاب در خزانه متوکل عباسی در قرن دوم بوده است.

فهرست مطالب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مجتبی برهانی می باشد.

طراحی و توسعه توسط: